Post by paralipan on Feb 20, 2022 2:12:51 GMT
Liviu Teodorescu: (12.07.1992)
Vocal Range: F♯2 - G♯5
Significant High Notes:
G♯5 ("Granada"Live "Te Cunosc de Undeva", "Moșule ce Tânăr Ești"Live "WOW BiZ", "Safe")
G5 ("De Ce Fumezi în Casă?", "Florile Dalbe")
F♯5 ("Ascultă", "Să Nu te Prind")
F5 ("Gelos", "Granada"Live "Te Cunosc de Undeva", "Ne Vedem Într-un Vis", "Obsesie", "Toate Momentele", "Unde îți Zboară Gândul?" "Victima"Live KISS FM)
E5 ("A Nimănui", "Cine M-a Pus", "Praf de Stele", "Sare Coarda", "Scream"Live "Te Cunosc de Undeva")
E♭5 ("Beat It"Live "Te Cunosc de Undeva", "Electronic Symphony", "În Brațele Tale", "M-ai Mințit", "Moșule ce Tânăr Ești"Live "WOW BiZ", "Rochia Ta", "Scris în Stele")
D5 ("Ascultă", "Așa e Ea #DULCE'', "Dor De Ea", "Oarecare", "Tot Eu", "Vreau să te Fur")
C♯5 ("Ce Ne Facem?", "Ești Piesa", "Imnul Optimismului", "Mamae Eu Quero"Live "Te Cunosc de Undeva", "Matematica Iubirii", "Obsesie", "Rochia Ta", "Sar Pe Noi", "Să Nu te Prind", "Unele Întrebări")
C5 ("A Nimănui", "Adevărul e că", "Așa e Ea #DULCE'', "Earned It", "Florile Dalbe", "Gelos", "M-ai Mințit", "Mă Arunc", "Nu e Treaba Mea", "Patul Tău", "Praf de Stele", "Tâmplele pe Inima Ta", "Urmele", "Vreau să Te")
B4 ("Adu-mi Aminte să Te Uit", "Ascultă", "Mă Ucide Ea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Pe Curând", "Safe", "Târziu")
B♭4 ("Adevărul e că", "Da", "Dor de Ea", "Earth Song"Live "Te Cunosc de Undeva", "Fanele", "Gelos", "I Don't Want to Miss a Thing"Live "Te Cunosc de Undeva", "Imnul Optimismului", "Insomnii", "În Brațele Tale", "Mamae eu quero"Live Te Cunosc de Undeva, "Matematica Iubirii", "Mulțumesc", "Muzele", "Patul Tău", "Prefă-te", "SemiZeu", "Somebody That I Used to Know"Live "Te Cunosc de Undeva", "Urmele")
A4 ("A Nimănui", "Am Nevoie de Tine", "Așa e Dragostea", "Azi-noapte", "Beat It"Live "Te Cunosc de Undeva", "Cine M-a Pus", "Got You on My Mind", "Înapoi la Zero", "Îți Dau Inima de Tot", "Jesus Christ Superstar"Live "Te Cunosc de Undeva", "Mă Ucide Ea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Mă Ia cu Inima", "Mi-ai Pus Ceva în Pahar", "Mistakes", "Ne Vedem Într-un Vis", "Of, Viața Mea"Live "Te Cunosc de Undeva", "One"Live "Te Cunosc de Undeva", "Poartă-mă"Live "Radio Zu", "Sare Coarda", "Tâmplele pe Inima Ta", "Tot ce Mi-a Rămas", "Un Trandafir Crește la Firida Mea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Vreau să te Fur")
G♯4 ("Ascultă", "Ce Ne Facem?", "Ce Te Faci?", "Cerule", "Deșteaptă-te, Române!", "Lista De Păcate", "Matematica Iubirii", "Mi-am Pierdut Răbdarea", "Modestia", "Moșule ce Tânăr Ești"Live "WOW BiZ", "Muzele", "Nu Te Vreau", "Numai Iubirea"Live "WOW BiZ", "O, ce Veste Minunată"Live "Sala Palatului", "Ore-n Șir", "Prefă-te", "Rochia Ta", "Scream"Live "Te Cunosc de Undeva", "Somebody That I Used to Know"Live "Te Cunosc de Undeva", "Summer Love"Live "Te Cunosc de Undeva", "Târziu", "Toate Momentele", "Tot ce N-ai Făcut", "Un Loc în Viața Ta")
G4 ("777", "Așa e Ea #DULCE", "Banii de Chirie", "Broken Strings", Earned It", "Electronic Symphony", "Fanele", "Florile Dalbe", "Fluturii", "Gândul Meu", "Gelos", "Granada"Live "Te Cunosc de Undeva", "I Don't Want to Miss a Thing"Live "Te Cunosc de Undeva", "Impossible"Live "Te Cunosc de Undeva", "Îți Dau Inima de Tot", "Jumătate Tu"Live KISS FM, "Lacrimile", "Lună Plină", "M-ai Mințit", "Mă Arunc" "Oarecare", "Of, Viața Mea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Mi-ai Pus Ceva în Pahar", "Pe Curând", "Poartă-mă"Live "Radio Zu", "Praf de Stele", "Să nu-mi iei Niciodată Dragostea"ProFM LIVE Session, "Scream"Live "Te Cunosc de Undeva", "Scris în Stele", "Sper s-o Iubești", "Super Femei"Live Kiss FM, "Tot ce Mi-a Rămas", "Un Trandafir Crește la Firida Mea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Unde îți Zboară Gândul?", "Vreau să Te", "The Way You Make Me Feel"Live "WOW BiZ")
F♯4 ("Acasă de Crăciun", "Adu-mi Aminte să Te Uit", "Am Nevoie de Tine", "Anytime You Need a Friend", "Așa e Dragostea", "Beat It"Live "Te Cunosc de Undeva", "Cerule", "Earth Song"Live "Te Cunosc de Undeva", "Ionel Ionelule"Live ProFM, "În Lipsa Mea"Live "Vocea României", "Mă ia cu Inima", "Mă Ucide Ea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Mi-am Pierdut Răbdarea", "Mulțumesc", "O, ce Veste Minunată"Live "Sala Palatului", "Printre Cuvinte", "Rochia Ta", "Safe", "Sare Coarda", "Tot ce N-ai Făcut", "Un Loc în Viața Ta")
F4 ("A Nimănui", "Adevărul e că", "Banii de Chirie", "Broken Strings", "Ce Te Faci?", "Cine M-a Pus", "De Ce Fumezi în Casă?", "Deșteaptă-te, Române!", "Dor de Ea", "Ești Piesa", "Fluturii", "Gândul Meu", "I Believe I Can Fly"Live Vocea României 27.09.2011, "Insomnii", "În Brațele Tale", "Înapoi la Zero", "Jesus Christ Superstar"Live "Te Cunosc de Undeva", "Lista De Păcate", "Little Bit of Love", "Lună Plină", "Mamae Eu Quero"Live "Te Cunosc de Undeva", "Mistakes", "Modestia", "Ne Vedem Într-un Vis", "Nimeni pe Drum", "Obsesie", "Patul Tău", "Poartă-mă"Live "Radio Zu", "Praf de Stele", "Să Nu te Prind", "SemiZeu", "Summer Love"Live "Te Cunosc de Undeva", "Tâmplele pe Inima Ta", "Unde îți Zboară Gândul?", "Unele Întrebări", "Urmele", "Victima"Live KISS FM, "Whenevere, Wherever"Live "WOW BiZ")
Significant Low Notes:
E3 ("90-60-90", "Acasă de Crăciun", "Anytime You Need a Friend", "Așa e Dragostea", "Broken Strings", "De Ce Fumezi în Casă?", "Ești Piesa", "Insomnii", "Îți Dau Inima de Tot", "Lacrimile", "Matematica Iubirii", "Nu e Treaba Mea", "Of, Viața Mea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Printre Cuvinte", "Safe", "Târziu", "Toate Momentele", "Un Loc în Viața Ta", "Unde îți Zboară Gândul?")
E♭3 ("Ce Te Faci?", "Cerule", "Cu Barca pe Apă", "Deșteaptă-te, Române!", "Earned It", "Earth Song"Live "Te Cunosc de Undeva", "Fanele", "Gândul Meu", "Impossible"Live "Te Cunosc de Undeva", "În Brațele Tale", "În Lipsa Mea"Live "Vocea României", "Little Bit of Love", "Luna Plină", "M-ai Mințit", "Mulțumesc", "Nu Te Vreau", "Ore-n Șir", "Patul Tău", "Poartă-mă"Live "Radio Zu", "Praf de Stele", "Prefă-te", "Rochia Ta", "Septembrie"Live "Te Cunosc de Undeva", "Tot ce N-ai Făcut", "Vagabondul Vieții Mele"Live "WOW BiZ", "Vreau să Te", "Vreau să te Fur")
D3 ("Cine M-a Pus", "Gelos", "Modestia", "Oarecare", "Papaoutai"Live "Te Cunosc de Undeva", "Pe Curând", "Să Nu te Prind", "Scris în Stele", "SemiZeu", "Summer Love"Live "Te Cunosc de Undeva", "Unele Întrebări", "Whenever, Wherever"Live "WOW BiZ")
C♯3 (Am Nevoie de Tine", "Azi-noapte", "Ce Te Faci?", "Got You on My Mind", "Mă Ia cu Inima", "Mă Ucide Ea"Live "Te Cunosc de Undeva", "Mi-am Pierdut Răbdarea", "Mulțumesc", "Prefă-te", "Printre Cuvinte", "Să nu-mi iei Niciodată Dragostea"ProFM LIVE Session, "Un Loc în Viața Ta", "Urmele", "Victima"Live KISS FM)
C3 ("777", "Broken Strings", "Cine M-a Pus"Live "ProFM", "De Ce Fumezi în Casă?", "Deșteaptă-te, Române!", "Earned It", "Gândul Meu", "Gelos", "Îți Dau Inima de Tot", "Muzele", "Oarecare", "Somebody That I Used to Know"Live "Te Cunosc de Undeva", "Sper s-o Iubești", "Tâmplele pe Inima Ta", "Unde îți Zboară Gândul?", "Tot Eu")
B2 ("Așa e Ea #DULCE"Dark Version, "Mi-am Pierdut Răbdarea", "Mulțumesc", "Praf de Stele", "Safe", "Toate Momentele")
B♭2 ("Azi-noapte", "Da", "Gelos"Live Session, "Imnul Optimismului", "Impossible"Live "Te Cunosc de Undeva", "În Lipsa Mea"Live "Vocea României", "Lista De Păcate", "Lună Plină", "Moșule ce Tânăr Ești"Live "WOW BiZ", "Ore-n Șir", "Septembrie"Live "Te Cunosc de Undeva", "Somebody That I Used to Know"Live "Te Cunosc de Undeva", "Urmele")
A2 ("Broken Strings", "Fanele", "Got You on My Mind", "Îți Dau Inima de Tot", "Portocala", "Să Nu te Prind", "Victima"Live KISS FM)
G♯2 ("Am Nevoie de Tine", "Tâmplele pe Inima Ta", "Urmele")
G2 ("777", "Așa e Ea #DULCE"Dark Version, "Lună Plină", "Tot Eu")
F♯2 ("Jumătate Tu"Live KISS FM, "Tot Eu"PROFM LIVE Session)
{Questionable Notes}
B♭5 ("Beat It"Live "Te Cunosc de Undeva")
A5 ("Moșule ce Tânăr Ești"Live "WOW BiZ"[1])
G♯5 ("Pe curând"[2])
F5 ("În Brațele Tale"[1], "The Way You Make Me Feel"Live "WOW BiZ"[1])
B4 ("Ionel Ionelule"Live ProFM[1])
B♭4 ("Banii de Chirie"[2][4])
B♭2 ("De Ce Fumezi in Casă?"[1], "Unde îți Zboară Gândul?"[1])
A2 ("Cine M-a Pus"Live "ProFM[1], "Scris în Stele"[1])
G2 ("Oarecare"[1])
F2 ("777"[1], "Portocala"[5])
[1] marks yelps and short trills in high range or anacrusis and short dips in low range.
[2] marks notes of questionable identity that cannot be confirmed to be the singer in question.
[3] marks non-melodic notes that don't have a significant enough pitch to warrant inclusion.
[4] marks notes that possess uncertain pitch or have been pitch-shifted.
[5] marks notes that do not fit the previous criteria but are not of a substantial enough quality to warrant counting towards the singer's range
B♭5 ("Beat It"Live "Te Cunosc de Undeva")
A5 ("Moșule ce Tânăr Ești"Live "WOW BiZ"[1])
G♯5 ("Pe curând"[2])
F5 ("În Brațele Tale"[1], "The Way You Make Me Feel"Live "WOW BiZ"[1])
B4 ("Ionel Ionelule"Live ProFM[1])
B♭4 ("Banii de Chirie"[2][4])
B♭2 ("De Ce Fumezi in Casă?"[1], "Unde îți Zboară Gândul?"[1])
A2 ("Cine M-a Pus"Live "ProFM[1], "Scris în Stele"[1])
G2 ("Oarecare"[1])
F2 ("777"[1], "Portocala"[5])
[1] marks yelps and short trills in high range or anacrusis and short dips in low range.
[2] marks notes of questionable identity that cannot be confirmed to be the singer in question.
[3] marks non-melodic notes that don't have a significant enough pitch to warrant inclusion.
[4] marks notes that possess uncertain pitch or have been pitch-shifted.
[5] marks notes that do not fit the previous criteria but are not of a substantial enough quality to warrant counting towards the singer's range
{Discography}
Lista de Păcate (2018) (G2 - G♯4 - G♯5)
Lista de Păcate (2018) (G2 - G♯4 - G♯5)
..............................................
Blue marks falsetto notes
Underlines mark background or obscured in the mix notes
Bold marks noteworthy passages